Double-click to start typing

Welcome into my world of Poetry   

Click here to edit subtitle

Bio

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadira Jansen, geboren op Curacao en opgegroeid in Rotterdam. Sinds 2 jaar ben ik afgestudeerd aan de HVA. De Hoge School van Amsterdam. Ik heb hier Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd. Mijn interesses liggen dan ook bij kunst, cultuur, jongeren en talentontwikkeling.

Mijn eigen levenservaringen hebben een sterke passie in mij gecreëerd om mij juist hier voor in te zetten. Als kunstvakdocente wil ik mij richten op het geven van educatieve en creatieve workshops aan jongeren. Zelf ben ik van Antilliaanse afkomst en opgegroeid in een één ouder gezin. Ik wil dan ook een voorbeeld zijn voor anderen met een soortgelijke achtergrond. Mijn motto: Je afkomst hoeft je toekomst niet te bepalen. Waar je vandaan komt heb je zelf niet in de hand maar wel waar je heen gaat. En natuurlijk ben je nooit te oud om iets te leren.

Ik ben zelf een artistieke en creatief persoon die van uitdagingen houdt en heb voor mijzelf altijd een weg moeten vinden tussen educatie en creativiteit. Educatie hoeft niet saai te zijn, als je de interesses van je doelgroep weet te achterhalen kun je hierop inspelen en heb je al een grote voorsprong. Ik ben zelf begonnen als VBO leerling en weet hoe belangrijk dit is. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om bezig te zijn met respect, inzicht en acceptatie, dit zijn dan ook weer voorwaarden van mijn workshops. Door individuele en groep, schrijf en presentatie opdr wil ik o.a (maatschappelijke/ politieke) variërende onderwerpen bespreekbaar maken, wat zal uitmonden in creatieve teksten, gedichten en presentaties. Iedereen heeft zijn eigen belevingswereld en wilt gehoord worden en deze platform wil ik creëren met mijn workshops.

Creativiteit en vrijheid mag binnen de kader van respect voor elkander.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.