Double-click to start typing

Welcome into my world of Poetry   

Click here to edit subtitle

Poetry Show: De Stem Van Een Vrouw


Nadira Jansen, Patricia Maria Silva, Chihiro Geuzebroek en Islene Vemba presenteren de “De stem van een vrouw”, een bemoedigende en inspirerende show in Rotterdam op 25 oktober 2013 om 19:30u.


De Poetry Show is een initiatief van Nadira Jansen, ondersteund door Stichting Live Your Talents. De show is ontstaan door 4 gevarieerde maar ambitieuze vrouwen die met elkaar het verlangen hebben de hedendaagse jonge meiden en vrouwen bewuster te maken van hun identiteit, waardigheid en uniekheid. Zij zijn met elkaar 8 maanden bezig geweest de show invulling te geven. Dit was een proces van zelf, talentontwikkeling en ontdekking. Een ontdekking van wie zij zelf zijn. Waar ze vandaan komen en wat voor bijdrage zij te bieden hebben in onze huidige maatschappij. Hieruit zijn er verschillende bemoedigende en inspirerende gedichten uit voortgekomen.


De show behandelt de diepte en hoogte punten uit het leven van de vrouw. Op poetische/ spoken word en muzikale wijze nemen zij je mee naar hun geschiedenis, naar hun roots, naar de liefde en teleurstellingen, naar hun dromen, verlangens en doelen. 4 verschillende multiculturele vrouwen, achtergronden en belevingen maar toch weer zo gelijk. Door samenwerking en ondersteuning van andere talenten en professionals wordt d.m.v. muziek, zang en beeldende kunst de show tot een geheel gemaakt.


De voorstelling vindt plaats op vrijdag 25 oktober 2013 in theater Larenkamp/ LCC Larenkamp in slinge/Rotterdam. Kaartjes zijn te verkrijgen via het theater: 010-4804044. Kosten kaartjes: 5,00 p.p. (Vooraf reserveren) Aanvang: 18:45 uur. Show time: 19:30 – 22:00 uur.

Spelers: Patricia Maria Silva, Islene Vemba, Chihiro Geuzebroek en Nadira Jansen. Muziek en zang: John Jacobs, Lil.B en Bellita Carol Schilderijen: Thania Balinge Hostess: Jessica Riedewald


Met dank aan: Theater Larenkamp, Marielle van der Griendt en Stichting Live Your Talents.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.