Double-click to start typing

Welcome into my world of Poetry   

Click here to edit subtitle

Poetry&Talkshow: De stem van een vrouw

Poetry & Talkshow: De Stem Van De Vrouw


22 mei vond de eerste uitvoering plaats van het nieuwe concept Poetry&Talkshow: De Stem Van De Vrouw. Daarna volgde er op vrijdag 4 juli voor iedereen die het gemist hadden een nieuwe uitvoering plaats. Een nieuwe gelegenheid om aanwezig te zijn en deel te nemen aan de Poetry&Talkshow: De Stem Van De Vrouw. Dit vond plaats op het BLNDR#3 [email protected] NoLIMIT in Amsterdam. 
Iedereen was welkom, jong en oud, man en vrouw, om mee te te luisteren, te kijken en uiteraard mee te praten tijdens de Poetry & Talkshow: De Stem Van De Vrouw.


Poetry & Talkshow: De Stem Van De Vrouw is een show waarin spoken word/sketches de aanleiding vormen voor gesprek met het publiek. 4 jonge dames delen hun eigen ervaringen op het gebied van eetstoornissen, liefde, minderwaardigheid complex, zelfacceptatie en bewustwording.

Zijn wij echt tevreden met onszelf? Durven wij te zijn zoals we gecreëerd zijn of gaan wij met een masker op door het leven? Durven wij onszelf te confronteren met onze eigenaardigheden en complexen?

Wil jij ook graag aanwezig zijn op deze avond als luisteraar of jouw mening/ervaringen delen hierover dan ben jij met al je vriendinnen van harte welkom om je stem te laten horen.

Spelers: Thania Balinge, Jessica Riedewald en Nadira Jansen, 
Zang en host: Bellita Carol – winnares grote prijs van Rotterdam


Initiatiefneemster: Nadira Jansen/ NMJ Productions

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.