Double-click to start typing

Welcome into my world of Poetry   

Click here to edit subtitle

Workshop Acteren in AmerikaInformatie Workshop Acteren in Amerika

Wat gaan we doen?

In deze workshop zal ik alle informatie die ik heb met jullie delen op het gebied van betaalbare, kwalitatieve acteerworkshops volgen in Los Angeles. De stad van film en tv. In deze workshop zal ik het hebben over de stappen die je moet ondernemen van A tot Z als je betaalbare, kwalitatieve workshops wil volgen in Amerika. En behalve workshops volgen wil je natuurlijk ook genieten van je verblijf en studio opnames bezoeken. Al deze informatie, tips en adviezen zal ik met jullie delen tijdens deze workshop. En dit is voor iedereen te realiseren, ook als je een low budget heb. Het is dus voor iedereen die van theater, acteren, poetry of presenteren houdt of als je gewoon een nieuwe uitdaging aan wilt gaan.

Het doel is om praktische informatie mee te geven hoe je goed voorbereid kwalitatieve, betaalbare acteerworkshops in Amerika/ Los Angeles kan volgen.


 

In de workshops behandelen we:

  1. Vertrouwde, gekwalificeerde acteerscholen
  2. Betrouwbare en betaalbare verblijf locaties
  3. Goedkope tickets
  4. Castingbureaus
  5. Acteer, Kunst en Culturele activiteiten

Startdatum: 13 november vanaf 19:00 u. Max aantal deelnemers: 6. Kosten 75 euro. Aanmelden kan via deze website of stuur een mailtje naar: [email protected] 

Interesse maar kunt u niet op 13 november, stuur mij dan een berichtje of mail naar: [email protected] en dan maken we een aparte afspraak. 

Let's do this!!!


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.